9

Zonnepanelen

Met onze ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen kunnen wij u van duurzame stroom voorzien.  Bekijk ons werk hier, van particulier tot woningbouw!

9

Birdblokkers

Dé bescherming van vogels en solarkabels onder uw zonnepanelen.
Wilt u uw paneelveld afschermen tegen nestjes met name in het broedseizoen.
Dan hebben wij hiervoor de ideale oplossing.

9

Verlichting

Met de opkomst van LED valt er in de verlichting ook te verduurzamen binnen uw huis of bedrijf. Zo kunnen wij voor u uw verlichting vervangen voor LED-verlichting.

9

Laadpalen

De elektrische auto begint steeds meer in opkomst te komen. Ook voor een laadpaal aan huis/ bedrijf kunt u bij ons terecht.

9

Elektrotechniek

Bij ons kunt u terecht voor de onderstaande diensten binnen de elektrotechniek, waarin wij zijn gespecialiseerd: groepenkast vervanging, woningrenovatie, nieuwbouwprojecten, aanbouw, elektrisch koken, boor- en freeswerkzaamheden en storingen

Projecten

Plaatsing zonnepanelen

Veel mensen kiezen ervoor om individueel of met de buren samen tegelijk te plaatsen! Zo hier ook in de wijk Egmond.
zo is het voor iedereen voordeliger. Interesse? Vraag een offerte aan.

Hellende daken

Met onze ruime ervaring in het plaatsen van zonnepanelen kunnen wij u van duurzame stroom voorzien.  Bekijk ons werk, van particulier tot woningbouw en o.a schoolgebouwen en agrarische daken!

 

Birdblockers

Dé bescherming tegen vogels onder zonnepanelen. Wilt u graag de zonnepanelen afschermen zodat het minder goed mogelijk is voor vogels om een nest te bouwen dan hebben wij voor u een oplossing. Zo ook bij een familie gemonteerd in Alkmaar.

platte daken

Met onze ruime ervaring kunnen wij u ook voorzien van duurzame stroom op platte daken.
Zo ook hier als in verschillende projecten in Noordholland.

Electrotechniek

Bij ons kunt u terecht voor de onderstaande diensten binnen de elektrotechniek, waarin wij zijn gespecialiseerd: groepenkast vervanging, woningrenovatie, nieuwbouwprojecten, Aanbouw, elektrisch koken, boor -en freeswerkzaamheden en Storingen. Staat uw klus er niet tussen, neem dan even contact op en vraag naar de mogelijkheden!